-
Podobna zawartość
-
Przez scooby00
Czesc wszystkim.
Rok temu pisałem maturę, zrobiłem sobie rok przerwy, cały czas był plan żeby iść na studia zaoczne ale pozmieniało się i chce iść na informatykę na studia dzienne. Do matury nie przykładałem się bardzo, no z tego względu ze myślałem o studiach zaocznych a wiec wyniki wyglądają tak : matematyka podstawa 68%, rozszerzenie 31%, angielski podstawa 60%. Wiem, nie popisałem się ale na studiach dałbym rade, jak przysiądę to potrafię się naprawdę dobrze nauczyć. Informatyka interesuje mnie już od małego wiec chciałbym dalej rozwijać się w tym kierunku. Myślicie ze mam szanse dostac się na uwm? Słyszałem ze nie ma tam aż tak wielkich wymagań. A co sądzicie o SGGW ? Tam pewnie są mniejsze szanse ? Patrzyłem na uwm to nie ma żadnych progów podanych.
-
Przez yourneutrality
Czy są tu osoby studiujące dietetykę na UWM, albo czy ktoś się tam wybiera w tym roku? Czy jest tam bardzo trudno? Jak wyglądają zajęcia? Jacy są wykładowcy? Chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej
-
Przez yourneutrality
Cześć Czy są tu osoby, które studiują, bądź będą studiowały pedagogikę wczesnej edukacji na UWM? Zależałoby mi na tym, aby dowiedzieć się ile mniej więcej potrzeba punktów żeby się dostać, czy mam jakiekolwiek szanse w II turze.
-
Przez sabuliga
Czy rachunkowosc i zarzadzanie finansami na uwm na II stopniu to jest to samo co fir na innych uczelniach?
-
Przez oll8
Gdzie lepiej studiować geodezje na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim czy Politechnice Warszawskiej? Chodzi mi o poziom i możliwości po obu uczelniach. Jedna rzecz która znacznie je różni to brak specjalizacji na studiach pierwszego stopnia na Politechnice Warszawskiej.
-