Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
AHE Łódź Filologia Angielska z elementami neurodydaktyki - opinie
dodany przez
garbus555, w Filologiczne
-
Podobna zawartość
-
Przez knec3
Witam wszystkich,
posiadam wykształcenie średnie techniczne z fryzjerstwa. Aby stworzyć sobie alternatywę na rynku pracy (obecnie pracuję w zawodzie) postanowiłem przygotować się do zawodu nauczyciela przedmiotów zawodowych. Czy ukończenie licencjatu z pedagogiki specjalność Pedagogika szkolna z profilaktyką społeczną + ewentualne studia podyplomowe do nauczania zawodu będzie dobrą drogą do zdobycia odpowiednich kwalifikacji do wykonywania tego zawodu? Studiować mam zamiar na Akademii Ignatianum w Krakowie w trybie niestacjonarnym.
Pozdrawiam! :)
-
Przez cera918
Hejka, zastanawiam się nad wyborem uczelni w Łodzi.
Przyszłość wiążę z programowaniem, jak na studiach coś z tym będzie to fajnie, jak nie to trudno.
Rozwój z programowaniem i tak planuję w swoim zakresie, więc na studia idę po to, żeby zdobyć papier i poznać nowych ludzi, więc nie zależy mi na stosunkowo łatwych studiach.
Raczej stawiam na stacjonarne, lecz zaoczne do rozważenia.
Na tę chwilę zastanawiam się nad informatyką ekonomiczną lub informatyką na UŁ, uważacie że to dobry kierunek? Czy macie jakieś lepsze propozycje?
-
Przez Pablo13
Witam wszystkich!
Chciałem poznać co nieco opinii o kierunku jakim jest Analityka Biznesowa na Wydziale Organizacji i Zarządzania na Politechnice Śląskiej w Zabrzu.
Jaki tam jest poziom, w szczególności z matematyki? Czy to trudny i wymagający kierunek?
Dodam, że studiowałem Teleinformatykę na AEI w Gliwicach no i niestety odpadłem po pierwszym kolokwium z elektrotechniki i matematyki. Poziom mnie przerósł.
-
Przez yokq
Cześć,
Chciałabym iść na studia podyplomowe z windykacji. Mam do wyboru kilka uczelni:
- Główna Szkoła Handlowa w Warszawie,
- Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu,
- Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi (Centrum Kształcenia Zawodowego),
- Uczelnia Łazarskiego w Warszawie (Centrum Kształcenia Zawodowego),
Która z nich jest warta uwagi i dlaczego? Każda wskazówka jest cenna
Za każdą odpowiedź z góry dziękuję
-