Lepiej drugi mgr z innego kierunku czy podyplomówka?
dodany przez
momox, w Matematyczno-informatyczne
-
Podobna zawartość
-
Przez MikołajG
Cześć!
Interesuję się studiami PM podyplomowymi na UMK w trybie online. Czy jest to dobry początek dla początkującego studenta, który chcę mieć konkretny zawód czy jest to strata czasu? Czy ma to znaczenie przy rekrutacji ukończenie takich studiów? Proszę o odpowiedz tych osób, którzy pracują w branży i naprawde coś znają na ten temat.
Kolejna kwestia jaka jest dobra uczelnia dla studiów podyplomowych. Czytałem, że są teraz dużo uczelni z niską jakością nauczania. Nie chciałbym trafić na taką, więc liczę na pomóc innych studentów, które ukończyli podobne studia.
Pozdrawiam serdecznie
-
Przez powerfullspace
Witam,
potrzebuję opinii na temat tego kierunku. Czy Wam się podoba? Czy wiążecie z tym jakieś plany? Gdzie widzicie siebie w przyszłości?
A może też ktoś się trafi z Politechniki Lubelskiej: jacy są wykładowcy? Czy uczelnia udostępnia dobre materiały do nauki? Jakie są Wasze osobiste wrażenia?
-
Przez Marek2001
Piszę pracę magisterską i mam pewne problemy: nie wiem jak zacząć, jak stworzyć koncepcję pracy i metodologię. Gdzie szukać inspiracji? Co robić? Podzielcie się proszę własnym doświadczeniem w pisaniu, jakie wy mieliście problemy podczas pisania, czego brakowało i wgl? Jak współpraca z promotorem?
Będę wdzięczny za każdą informację!!! ;)
-
Przez jaro99
Hej wszystkim na forum, mam pytanie o studia magisterskie.
Za niedługo kończę licencjat z marketingu, pracuje też od niedawna w branży. Temat digital marketingu i cyfryzacji bardzo mnie interesuje,
pomyślałem wiec i studiach magisterskich. Niedawno natknąłem się na ciekawie brzmiący kierunek "gospodarka cyfrowa" prowadzonym przez UE Katowice.
Oferta studiów brzmi bardzo zachęcająco, przedmioty wydają się bardzo ciekawe, mam jednak pewne wątpliwości. Kierunek powstał dopiero w ubiegłym roku
i nie ma o nim zbyt dużo informacji. Dlatego, jeśli ktoś ma jakąś swoją opinię lub wie coś więcej o tych studiach, to bardzo prosiłbym o odpowiedź.
-
Przez jabbeck
po studiach i zdobyciu doświadczenia w polsce marzy mi się wyjazd do norwegi lub szwecji
rozważam studiowanie informatyki na ue lub finansów i rachunkwości
który z tych kierunków jest bardziej mobilny, i pozwoliłby mi znaleźć zatrudnienie w owych krajach, oczywiście po nauce języka
-