Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Kamilaaaa
Hej, zastanawiam się nad wyborem kierunku grafika na Collegium da Vinci w Poznaniu. Widziałam bardzo różne opinie na ten temat, niektóre są wręcz przerażające, ale inne bardzo pozytywne. Jest tu ktoś, kto studiuje/studiował w ostatnim czasie tam i jest w stanie opowiedzieć, ile jest prawdy w tych opiniach i czy warto próbować się tam dostać?
-
Przez Valentine
Mam na imię Valentyn, 18 łat.
Jestem zainteresowany w kierunku Grafika w Polsce (nestacjonarne studiowanie) i pracą\stażem w tym samym kierunku.
Może to być studiowanie online w języku angielskim albo coś podobne...
Priorytetem są duże miasta, przede wszystkim Warszawa.
Jeśli masz opcje w innych krajach, proszę je również zaoferować, tylko konkretnie.
Dzięki za radę.
-
Przez Meowek_kitulek
Witam. Stwierdziłem, że chciałbym po szkole średniej iść na studia graficzne. Tworzenie logo, bannerow, przerabianie i upiększanie zdjęć. Jakie są wymagania do dostania się na takie studia? Co trzeba zdać na maturze by się dostać? Nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat informacji. Byłbym wdzięczny za informację
-
Przez Pavkot
Mieszkanie 3 pokoje z osobna ubikacja. blisko ronda czyzynskiego.4pietra.obrzeza osiedla ostatni blok z widokiem na zieleń i awf.spokojna okolica. Bardzo blisko do tramwaju-2min.Do awf 5 min pieszo ,do politechniki 5 min. w okolicy: biedronka,lidl,Carrefur,leroy merlin,aldi -wszędzie można pieszo . Super dojazd do centrum Krakowa (kilka przystanków)lub nowej huty i w druga stronę w kierunku M1. W każdym pokoju: Szafa ,komoda,podwójne lozko(wersalka),stolik luv biurko. 1xpokoj bardzo duży może być dla 2osob (900zl osoba lub 1200 2ie osoby ) 2pokoje mniejsze ,bardzo przytulne 750 zł lub 1000zl za dwie osoby ,pare. Kuchnia : Wyposażona W podstawowe sprzęty AGD w tym talerze ,garnki, Stuczce,etc. Lazienka :wanna z możliwością prysznica ,umywalka z szafka i pralka,szafka. Przedpokój: Szafka na buty oraz wieszak Balkon:szafka Osiedle 2pulku lotniczego 47 31-870 Proszę dzwonić lub SMS 570-772-738 .Do ceny najmu należy doliczyc media (gaz,prąd,woda -według zużycia dzielony na ilość osób)
Pozdrawiam serdecznie
-
Przez madziaa8
Cześć, znalazłam ciekawą ofertę pokoju, jednak istnieje problem. Warunkiem rozwiązania umowy jest znalezienie kogoś na swoje miejsce. Niby nic takiego, jednak nie jestem w100% zdecydowana na kierunek studiów i jest możliwość, że będę chciała zrezygnować w trakcie roku. Czy studenci zmieniają lokum podczas roku, czy raczej nie?
-