Potrzebuję pomocy w wypełnieniu mojej ankiety
dodany przez
Jakub00, w Praca magisterska, licencjacka, inżynierska, egzamin licencjacki
-
Podobna zawartość
-
Przez Vade
Cześć!
w związku z prowadzoną przeze mnie pracą badawczą dotyczącą edukacji na temat Przemysłu 4.0, chciałbym zachęcić do wypełnienia przygotowanej przeze mnie ankiety:
https://lnkd.in/drYiqgRC
Jest ona głównie skierowana do osób zatrudnionych w nowoczesnych przedsiębiorstwach.
Z góry dziękuję za poświęcony czas!
-
Przez euro123
Witam, nie wiem, czy to dobry dział na tego typu pytanie, jeśli nie to proszę przenieść. Przechodząc do sedna, gdzie jest najwięcej matematyki w programie, jeśli weźmiemy pod uwagę te trzy kierunki; marketing, prawo w biznesie, zarządzanie. Może też orientuje się ktoś czy to prawda, że po marketingu bez doświadczenia zarabia się grosze w porównaniu do innych i jak pracodawcy podchodzą do samego licencjatu z prawa w biznesie (pytam, bo w mieście oddalonym 100 km ode mnie jest jedynie I stopień).
-
Przez jaro99
Hej wszystkim na forum, mam pytanie o studia magisterskie.
Za niedługo kończę licencjat z marketingu, pracuje też od niedawna w branży. Temat digital marketingu i cyfryzacji bardzo mnie interesuje,
pomyślałem wiec i studiach magisterskich. Niedawno natknąłem się na ciekawie brzmiący kierunek "gospodarka cyfrowa" prowadzonym przez UE Katowice.
Oferta studiów brzmi bardzo zachęcająco, przedmioty wydają się bardzo ciekawe, mam jednak pewne wątpliwości. Kierunek powstał dopiero w ubiegłym roku
i nie ma o nim zbyt dużo informacji. Dlatego, jeśli ktoś ma jakąś swoją opinię lub wie coś więcej o tych studiach, to bardzo prosiłbym o odpowiedź.
-
Przez mrchris9
Jestem na ostatnim semestrze studiów licencjackich i nie mam napisanej pracy. Zupełnie straciłem motywację do jej pisania już jakiś czas temu, głównie z powodu problemów osobistych. Nie mam szans na otrzymanie zaliczenia seminarium przez mojego promotora. Pozostałe przedmioty na pewno zaliczę. Wcześniejsze semestry zaliczyłem bez problemu
Jak wyglądają moje opcje? Co mogę zrobić? Czy "zaliczanie" semestru do końca ma sens?
Jak wyglądają w takiej sytuacji procedury ew. zmiany uczelni i/lub trybu nauczania?
Mam zupełną pustkę w głowie
-
Przez KamilaK
Cześć, bardzo proszę o wypełnienie ankiety do mojej pracy licencjackiej na temat mobbingu w miejscu pracy. Będę bardzo wdzięczna! Z góry bardzo dziękuję za poświęcony czas!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxkymKYg9xODGjiatbdUhF6r8MtdVKpBHDntjJlSD23N9d7g/viewform?usp=sf_link
-