Które kierunki studiów trzeba omijać szerokim łukiem?
dodany przez
dora110, w Kierunki studiów
-
Podobna zawartość
-
Przez Eko0
Cześć.
Moj wyniki z matury:
polski podstawa - 51%
angielski podstawa - 72%
angielski rozszerzenie - 46%
matematyka - 66%
Interesują mnie studia dzienne. Poszedłem już na budownictwo jednak kierunek okazał się ciężki jakoś mnie nie zainteresował (gdyby zainteresował to przychodziłaby łatwiej nauka, a tak to nic się nie uczyłem). Potem zacząłem informatykę, ale przez parę tygodni nieobecności nie nadgoniłem materiału i musiałem zrezygnować. Nadal mam możliwość zaczęcia na nowo z informatyką na polibudzie, tylko nie wiem czy jest sens. Wydaje mi się, że nie ma kierunku, który mnie interesuje i z którego potem mogłybyć jakieś korzyści. Pewnie są jakieś o których nie wiem lub które mają ciekawy program pasujący pod moje zainteresowania.
Napiszę trochę o sobie:
hobbystycznie jestem redaktorem na dwóch stronach internetowych, sam kontaktuję się z zagranicznymi firmami w sprawie promocji ich produktów na stronach (recenzji na portalach, które też piszę), potrafię się z nimi dogadać i sprawia mi to przyjemność, lubię sport, także nauka o dietetyce była dla mnie bardzo ciekawa i się tym bardzo interesowałem, oprócz tego od zawsze interesują mnie pieniądze, lubię dobrze się ubrać, w przyszłości chciałbym założyć firmę odzieżową. W CBŚ można mieć tatuaże? Jak tak to mógłbym tam pracować, hehe.
Miasta jakie mnie interesują to Kielce i Warszawa (o ile mnie tam przyjmą).
Może coś z finansami, coś w tym kierunku?
Liczę na porady. Z góry dzięki, pozdro!
-