Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Studia zaoczne - ciężko się dostać?
dodany przez
flerovium, w Czym kierować się przy wyborze studiów?
-
Podobna zawartość
-
Przez Licealista520)
Cześć, kończę liceum i mam indeks na różne uczelnie, między innymi na SGH i na UW, np. na prawo, które także mnie interesuje. Czy da się połączyć te dwa kierunki? Czy jest to możliwe? Czy jest dogodny dojazd z budynku SGH na stare miasto? Czy takie połączenie może realnie zwiększyć zarobki w przyszłości?
Jeżeli ktoś ma jakieś informacje, albo sam tak studiuje to proszę, piszcie tutaj albo na adres:
Dzięki za odpowiedzi
-
Przez dora110
Jakie są wszystkie plusy i minusy studiów dziennych (stacjonarnych) i zaocznych (niestacjonarnych), o których musimy wiedzieć?
-
Przez Wiktoria__
Bardzo proszę o pomoc, pilne!!
Gdzie od października 2021 roku w Warszawie, mogę studiować kierunek praca socjalna zaocznie?
Dziękuję za pomoc
-
Przez dora110
Mam kilka pytań, a mianowicie:
1. Gdy ma się licencjat z czegoś innego i magisterkę z czegoś innego, to pracodawca patrzy tylko na to z czego ma się magisterkę, czy patrzy też na licencjat?
2. Czy pracodawca patrzy na nazwę uczelni?
3. Czy pracodawca patrzy na to, czy skończyliśmy studia stacjonarne czy zaoczne?
-
Przez Prawnik1lvl
Łatwo przepisać się ze studiów niestacjonarnych na stacjonarne? Pierwszy rok studiowałem zaocznie, a od przyszłego chciałbym już iść na stacjonarne.
Ciężko się przepisać na stacjo na tą samą uczelnię?
-